lunes, 14 de marzo de 2011

Zaldivar upeltegia · Bodegas Zaldivar

Asteburu honetan, Labastidara egin dugu bidai azkarra, Zaldivar upeltegia ikustatzeko; bertan, upeltegia ezagutzeko bisita gidatua izan genuen eta gero, bertako menua dastatzeko aukera: Errioxako patea, patatak errioxar erara eginal, saiheskiak xirmendutan erreak, "pikillo"ko piperrak, gazta irasagarrarekin eta kafea eta kopa (uxualak eta patxarana), hau dena ardo txuri gazte, urteko ardoa eta barrikan hazitako beltzez bustia.

Egia esan primeran egon ginen eta janaria, bikaina zegoen. Inguru honetara etortzea pensatua baldin badezu, 100% gomendatua!!

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Este fin de semana, hemos realizado un viaje relámpago a Labastida para visitar las Bodegas Zaldivar; una pequeña visita guiada por la bodega y luego, hemos tenido la posibilidad de comer el menú típico de la zona; Paté riojano, patatas a la riojana, chuletillas al sarmiento, pimientos del piquillo, queso con membrillo y café y copa (orujos y pacharán), todo regado con vino blanco joven, vino de cosechero y tinto criado en barrica.

La verdad es que estuvimos de lujo y la comida estaba buenísima. Si tenéis pensado visitar la zona, !!Recomendable 100%!!

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